НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС:
Розклад занять Розклад дзвінків Відкриті уроки Масові заходи Предметні тижні
22 лютого викладач Бабій Лариса Іванівна провела відкритий урок з предмета "Читання креслень" для учнів І курсу з теми "Побудова третьої проєкції", проведення уроку супроводжувалось наочним матеріалом, за яким учні мали можливість потренувати просторову уяву та картками з завданнями, які учні самостійно вирішували протягом певного часу.

22 лютого викладач вищої категорії Позднухов Володимир Георгійович провів відкритий урок зі стритболу у групі ІІ курсу. Під час проведення уроку були використанні сучасні методи у вигляді QR-коду на домашнє завдання та методичні рекомендації.
17 лютого 2021 року майстром виробничого навчання Янковською Г.В. та викладачем іноземної мови Тузіною Є.М.  було проведено відкритий бінарний урок з теми «Кривошипно-шатунний механізм. Crank mechanism». Матеріал до уроку був підібраний двома мовами :англійською та українською. Учні І курсу розглядали основні складові частини КШМ, його призначення, будову, види. Проведення уроку супроводжувалось використанням двомовного визначення всіх понять та  визначень, цікавими наочними матеріалими, макетами частин КШМ, відео та презентацією. Отримані знання закріпили тестовими завданнями та грою «Чорна скринька». Здобувачі освіти проявили високу активність.

23 грудня викладач української мови та літератури Оксана Яківна Бойко провела відкритий урок з української літератури з теми  "М.Куліш. Життєвий і творчий шлях митця. Зв'язок із театром Л.Курбаса." в групі 21, ІІ курсу.
 
Виховна година все про Covid-19. Провела майстер виробничого навчання Янковська Ганна з учнями першого курсу.
З кожним роком темп нашого життя стає все швидшим. Люди постійно кудись поспішають, а приготування їжі, та ще й смачної та корисної, зазвичай, потребує досить багато часу та коштів. І ось нам у пригоді стають заклади швидкого харчування, які пропонують нам ситну, смачну їжу, та ще й за доступними цінами.
Особливу популярність такі заклади мають серед студентів, які «завжди голодні» і «ніколи не мають грошей». І який «вічно зайнятий» студент буде готувати для себе, скажімо повноцінний обід, варити перші страви + друге, ну і десерт звичайно?! Все їхнє куховарство обмежується пельменями з супермаркету, смаженими яйцями, макаронами, чи тим, що батьки з дому передадуть (чого вистачає днів на два). І ось їм на допомогу приходять ФАСТФУДИ.
 
17 грудня в аграрному ліцеї Анастасія Юріївна Зарченко проводила відкриту вікторину з Охорони праці "Надання домедичної допомоги" між учнями 11 та 12 групи. 
Учні показали добрі знання, та наприкінці заходу виявилось, що команди йшли на одному рівні та за підсумками конкурсів заробили однакову кількість жетонів. 
  • Адреса: 84112 м.Слов’янськ, вул. Науки-2
  • Тел.: (06262) 3-45-38
  • Факс: (06262) 3-40-51, 3-45-38
  • E-mail: spal146@ukr.net
  • Веб сайт: dnzspal146.com.ua
  • Сторінка в YouTube https://www.youtube.com/channel/UCnbQTEQI2f_zxaLSWl9YzyA